Eivindvik -Tyborgøy-Bergen-Rosendal-Kjøkkelvik

Den 4 august var det skiftende skydekke lite vind. Det ble en rolig start på dagen med god og lang frokost. Dette ville bli  den siste dagen på et båteventyr langs norskekysten. Vi skulle motre ned til landstedet mitt på Tyborgøy i Alvær kommune. Turen ville ta ca 2,5 time. Litt vemodig at turen var slutt, men jeg gledet meg til treffe familien igjen og å feire barnebarnet Lily sin gebursdag. 

Lilly på tur med Bestefar

Jeg hadde nå levd i båten siden 18. mai. Det var hele 79 dager på sjøen. Turen hadde gitt fantastiske opplevelser sammen med gode seilvenner og familie. Det blir mange minner å ta vare på fremovøyengøy gikk greit. Her skulle vi forankre til en bøye jeg har lagt ut for å kunne ha Seilbåten liggende når jeg er på øyen. Det var folk på øyen og vi fikk hjelp av Ole som kom ut med landstedsbåten og hjalp med å feste i bøyen og i to akterfester jeg har i land. 

Vi hadde en fin dag på øyen og på kvelden tok jeg farvel med Endre som nå mønstret av etter ca en uke og mange opplevelser på Våren. 

Nå skulle båten ligge i opplag til siste turen for sesongen gikk den 22 august til Bergen. Det var Mona og meg som var med på denne turen. Her la vi til på vestsiden av Shetlandsbryggen. Den 25. gikk vi  videre til Rosendal. På denne turen var Line, Lily og Iris med sammen med Mona og meg. Vi hadde fantastisk seilvær og seilte helt fra Florvåg og til Rosendal. Vi hadde noen fantatiske dager i Rosendal, med varmet vær og bading og turer til Baroniet og til Galleri Guddal. Søndag 29 gikk vi hjem til Kjøkkelvik. Da var båten tilbake etter over 100 dager på tur.